Några produkter är mer populära att använda för sin profilreklam. Det är produkter som är enkla att exponera eller billiga att ge bort. Tre av dessa produkter är reklampennor, muggar med tryck eller tygpåsar med tryck. Enkla produkter som går att variera efter önskemål och som man lätt kan sätta företagets namn, logotyp eller slogan på. Alla dessa produkter går att variera i olika grad när det kommer till färg och utförande, hitta er profilreklam på tsreklam.se och se vilka utföranden som finns och som passar er.

Reklampennor är alltid enkla att ge bort och på så sätt sprids marknadsföringen ännu längre. Det är inte sällan som man ser reklampennor stå i en burk på receptionsdisken, i konferensrummen eller i montern på mässan. I de goodiebags som ges bort med broschyrer är det väldigt ofta som det också ligger någon penna där i. En penna oavsett om det är blyerts eller kulspetspenna, har alla nytta av någon gång, den kommer att komma till användning.

Även tygpåsar med tryck på är enkla att ge bort och är ett effektivt sätt att sprida marknadsföringen längre än till bara mottagaren. Fler och fler är miljömedvetna och väljer tygkasse istället för plastkasse när man ska handla något, vilket gör att tygkassen med företagets logotyp på exponeras ofta och för många människor. Tygpåsen är också enkel att ge bort ihop med broschyrer på mässor och vissa företag har tygpåsar i receptionen som de besökande får ta med sig när de lämnar.

Muggar med tryck är också en populär produkt för profilreklam och syns på så väl caféer, restauranger, i köket på kontor och i konferensrum. När man använder sig av muggar för sin profilreklam är det sällan man ger bort dessa utan de används i störst utsträckning på plats men givetvis funkar de också att ha en i goodiebag.